Hvordan komme igang

Er du klar for «10 på topp»? Det er enkelt å delta. Pakk sekken og start å gå, det er første trinn.

Pakk sekken og start å gå, det er første trinn.
10 på Topp er et enkelt og fleksibelt opplegg som de fleste kan delta i.
Som deltager bestemmer du selv hvilke av de 20 toppene du ønsker å besøke.

 1. På hver topper det en postkasse hvor du vil finne en plastpose med vår 10 på topp bok. Skriv deg inn i denne registreringsboken for hver gang du besøker en topp.
 2. Deretter registrere du turen din enkelt og greit via mobilen. I en håndvending er turen registrert og godkjent – direkte fra toppen! Eller du kan gå inn på PC’en når du kommer hjem og foreta registreringen.
 3. Du må opprette din egen brukerside første gang du bruker systemet. Har du registrert deg forrige sesong brukes denne. Her får du fin oversikt over topper du har fullført. Går du sammen med familien din, kan du registrere barna inn sammen med deg, og samle alle registreringer på din brukerside. Gå til registrering her: levangeridrett.no. Trykk på titoppen Levanger – følg beskrivelsen du får på skjermen.
 4. Premiering:
  1. For å bli premiert må turene registreres på nettet – se egen beskrivelse.
  2. Alle som har besøkt en eller flere av toppene/stedene og som ønsker å bli med i vurdering av premier må registrere nr. på konvolutten. Nummer står på informasjonsarket som følger kart og beskrivelser i konvolutten som selges. Her kan alle i familien registreres.
   Det vil bli trukket ut noen premier blant alle som har besøkt en eller flere topper/steder..
  3. Premie til alle som besøker minst 10 av toppene/stedene.
  4. Tilrettelagt gruppen premieres hvis 5 besøk uavhengig av hvilken topp/sted
  5. Premiene blir utlevert så fort som mulig etter at sesongen er avsluttet.

Tar du utfordringen? Vi ønsker deg i så fall god tur, og kan garantere mange fine opplevelser. Smør nistepakka, få med deg familien, gode venner og kollegaer og sett i gang. Turer i marka er en svært trivelig aktivitet som fenger både store og små. Du får mere overskudd til både fritid og jobb.

God Tur!