Toppturer 2021

Tilbudet for 2021 gjelder perioden fra 1. Februar til 15. oktober – og omfatter 20 forskjellige topper og steder rundt omkring i Levanger Kommune. 5 av disse stedene er lette poster tilgjengelig for rullestol (om sommeren) og andre som ønsker å benytte seg av et eget tilbud – f.eks. små barn, pensjonister og andre som føler 10 på topp er litt for krevende.
Enkelte av stedene/toppene er ikke tilgjengelige om vinteren på ski.

Dette tilbudet er et samarbeid mellom Levanger Idrettsrådet idrettslagene i kommunen: IL Aasguten, Ronglan IL, Markabygda IL, OK Skøynar, Ekne IL, Skogn IL, Frol IL, Ytterøy IL og Sp.kl.  Nessegutten.                                  Klubbene har ansvaret for en eller flere topper/steder.

På alle topper/steder er det satt ut kasser med notisbøker. Alle besøkende skriver navn og sted/klubb/bedrift i disse bøkene.      Den enkelte MÅ registrerer sitt oppmøte på internett: Levangeridrett.no – se egen beskrivelse på nettet.

Husk at både vær og føre fort kan skifte i fjellet. Det oppfordres til at alle er kjent med bruk av kart og kompass og at en sørger for godt med mat og drikke i tillegg til fornuftig bekledning på turene. Anbefaler lokale kart som selges på bokhandelen etc. I veibeskrivelsene finner GPS koordinatene for de enkelte stedene. Deltakelse i 10 på topp er på eget ansvar.

Til hundeeiere: Det er viktig at hundene er under kontroll. Anbefaler at hundene er i bånd!

 

Konvolutt med oversiktskart, informasjon og veibeskrivelse fås kjøpt i Sportsforretningene i Levanger – Mekonomen Åsen – Bunnpris Skogn – Rampa Ytterøy – Joker på Ekne. Servicekontoret ved Levanger Kommune, Trønderhallen, Frisklivssentralen, Utstyrsbua og Levanger Idrettsråd selger også kart.

Prisen er kr. 200,00 og gjelder for hele familien, Bedrifter/skoleklasser etc. får redusert pris (kr. 150) ved kjøp av 10 og flere konvolutter. Disse bestilles hos Arve Brenne, e.mail [email protected] /tlf. 916 68922.

 

Premiering: For å bli premiert må turene registreres på nettet – se egen beskrivelse.

Alle som har besøkt en eller flere av toppene/stedene og som ønsker å bli med i vurdering av premier må registrere nr. på konvolutten. Nummer står på informasjonsarket som følger kart og beskrivelser i konvolutten som selges. Her kan alle i familien registreres.

 

  • Det vil bli trukket ut noen premier blant alle som har besøkt en eller flere topper/steder..
  • Vi har premie til alle som besøker alle 20 toppene. Er du 10 år eller yngre eller 70 år og eldre er premiekravet 10 ulike topper.
  • For aldergruppen 10 år til 70 år er det premie også til alle som besøker minst 10 av toppene/stedene.
  • Tilrettelagt gruppen premieres hvis 5 besøk uavhengig av hvilken topp/sted
  • Premiene blir utlevert så fort som mulig etter at sesongen er avsluttet.

 

GOD TUR!  Evt. henvendelser til: Arve Brenne tlf. 916.68922 eller  e.mail: [email protected].